SAMSUN / AYVACIK - Ayvacık Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu

Ock

Okulumuzda düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarında projeleriyle fark yaratan öğrencilerimize Okul Müdürümüz Hasan Durmuş tarafından  belge verildi. Durmuş,öğrencilerimize özverileri çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Bu süreçte öğrencilere rehber olan Proje koordinatörümüz Onur İlim'e ve danışman öğretmenlerimize 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMI KATILIM BELGESİ takdim etti.

Ock

Ara

27-28 Aralık 2021 tarihleri arasında okulumuzda yapılacak olan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışı bugün gerçekleşti. İlçe Belediye Başkanı Sayın Halil KALAYCI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Süleyman AK,  İlçe Jandarma Komutanı Sayın Çağatay BÜYÜKADA ve ilçe protokolünün açılışını yaptığı 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Sergisinde 25 proje sergilendi. 25 öğretmenimizin görev aldığı sergide 54 öğrencimiz de projelerini sunma ve tanıtma fırsatı buldu.  27.12.2020 Pazartesi günü 1460 kişi sergiye giriş yaparak projelerimiz hakkında bilgi aldı. Katılım gösteren bütün ziyaretçilerimize teşekkür eder, 28 Aralık 2021 Salı günü 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarımızın son günü olduğunu önemle hatırlatırız.