SAMSUN / AYVACIK - Ayvacık Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu

Mayıs Ayı Çalışmalarımız

Tüm proje sürecini ele alan çalışmalar ve proje sürecimiz ile ilgili fikirlerini Answergardenda belirten öğrencilerimiz proje çalışmaları ile ilgili kompozsiyonlarını yazdı. Ardından Jigsaw Planet Web 2.0 aracını öğrenen öğrencilerimiz bu Web 2.0 aracını kullanarak puzzle hazırladı. Okul logomuz dahil çeşitli proje çalışmalarını puzzle haline getiren öğrencilerimiz çevrimiçi ortamda beraber puzzle yaptı ve oynadı. Öğrencilerimiz çalışmanın sonunda değerlendirme amaçlı WordArt Web 2.0 aracı kullanarak kelime bulutları hazırladı.

Ayrıca bu ayın proje ortak ürünü için tüm proje sürecini kapsayan çalışmaları 3 adet resim haline getirmek için öğrencilerimiz kolaj yaptı ve çalışmalar yürütücüye gönderildi.

Öğrencilerimizin  puzzle çalışmalarını  ve oyun videolarını incelemek, izlemek isterseniz linklerimize tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.

Yayın: 09.05.2021 - Güncelleme: 28.05.2021 14:16 - Görüntülenme: 328